Saltele ortopedice

Saltea ortopedica Geladi (140 x 200 cm), Geladi (160 x 200 cm)

Saltea ortopedică medie spre dură, de calitate superioară, fabricată cu ajutorul sistemului de arcuri tip bonnel, din oţel –carbon de înaltă calitate, tratat termic pentru fiabilitate.

Realizează un raport optim între gradul de elasticitate şi cel de rigiditate, oferind astfel o poziţie corectă şi naturală coloanei vertebrale şi a umerilor.

Învelişul moale şi delicat cu proprietăţi antibacteriene, antialergice şi antiseptice, din material de tip tricot, vă oferă o senzaţie unică, revigorantă pentru un somn relaxant şi liniştit. Pentru aerisirea saltelei este adăugată o bandă din material 3D care asigură o circulaţie mai eficientă în interiorul saltelei. Grosimea (înalţimea) saltelei este de 26 cm.

650 / 750 RON
Saltea SALTEX (140 x 200 cm, 160 x 200 cm)

O saltea de un nivel calitativ superior adresata clientilor pretentiosi si celor care au sau vor sa previna probleme de coloana. Este fabricata pe acelasi tip de arcuri Bonell confectionate din otel carbon de 2,2 mm. Diferenta apare datorita faptului ca la fiecare rînd de arcuri este introdusa o fîsie de spuma poliuretanica rezultînd o rigiditate mult sporita. Toate straturile superioare sunt dublate astfel încât peste patul de arcuri se afla doua bucati de pîsla, doua straturi de T.N.T. si doua straturi de poliuretan.

Suprafata exterioara este matlasata complect si este prevazuta cu banda spaceair de jur imprejurul ei. Salteaua dispune de fata de vara si una de iarna. Aceasta saltea este fabricata pentru îmbunatatirea somnului si a sanatatii dumneavoastra si beneficiaza de o garantie de 3 ani.

599 / 699 RON
Saltea TAUR (140 x 200 cm, 160 x 200 cm, alte dimensiuni la cerere)

O saltea care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort. Are la baza arcuri tip Bonell fabricate din otel carbon de 2,2 mm. Pentru cresterea rigiditatii la 4 rînduri de arcuri se introduce între arcuri o fîsie de spuma poliuretanica.

Acest pat de arcuri este acoperit cu un strat de pîsla dura, peste acestea se adauga vatelina, T.N.T., poliuretan. Suprafata exterioara este matlasata complet, are câte un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard. Salteaua are doua fete una de vara si una de iarna. Folosind saltelele supeortopedice ale firmei Saltex beneficiati de un raport calitate/pret excelent datorita calitatii superiore ale acestor saltele, dovada fiind garantia de 3 ani si pretul accesibil.

450 / 499 RON
Saltea Geladi MEMORY (140 x 200 cm, 160 x 200 cm)

Salteaua Geladi Memory cu combinaţia între spuma poliuretanică viscoelastică (Memory Foam) şi spuma de înaltă calitate şi densitate, cu nivel de duritate ridicat, realizează un raport optim între gradul de elasticitate şi cel de rigiditate. Oferă confortul necesar datorită adaptării la greutatea, temperatura şi forma corpului, asigurând astfel o poziţie corectă şi naturală pe întreaga durată a somnului.

Învelişul rezistent şi protector din materialul de tip tricot, de o rezistenţă inegalabilă, asigură un confort sporit şi protecţie împotriva alergiilor, bacteriilor şi acarienilor iar prezenţa efectului antistatic, creează un mediu relaxant şi plăcut.

Ambalată în vid pentru transport uşor şi igienă maximă. Diferite dimensiuni disponibil doar prin comanda!

999 / 1099 RON
Produsele noastre

Mobila de bucatarie   |   Mobila de dormitor si paturi   |   Saltele ortopedice   |   Canapele, fotolii si coltare   |   Mobila de sufragerie, living si biblioteci   |   Mese si scaune   |   Mobila camera de tineret   |   Mobila de birou   |   Sifoniere, dulapuri, comode TV, cuiere

Casa Mobilei va ofera acum posibilitatea sa cumparati mobila pe care o doriti si in rate.
Pentru informatii suplimentare privind acordarea creditului clic aici.
Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0735 - 496 472.

Casa Mobilei livreaza mobila doar in judetul Brasov.

Atentie! Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Preturile contin TVA.