Canapele

Canapea MONA

Aceasta canapea moderna este ideala pentru persoanele tinere. Este placuta la aspect, imbracata in culori vesele si confortabila datorita pernelor moi care tin loc de spatar.

Canapeaua este dotata cu o saltea tip relaxa, ideala pentru odihna si a petrece timp alaturi de cei dragi. In plus, detine in partea inferioara o lada pentru depozitare

Caracteristici: Lungime: 1.60 m; culori: diferite culori; materiale: stofa, burete

1199 RON

Canapea DIANA abc

Este o canapea ideala pentru tineret, pentru momente placute si distractive. Are un design modern, vesel si este disponibila in diferite culori, in functie de gusturi.

Canapeaua este extensibila si poate deveni un pat in cateva secunde. Este dotata cu saltea de tip relaxa, pentru a oferi confortul de care ai nevoie. Sub saltea contine o lada pentru depozitare.

Caracteristici: Lungime: 2.20 m (cu extensie de 1.60 m); culori: diferite culori; materiale: stofa

1499 RON

Canapea IOANA

Canapeaua Ioana este perfecta pentru persoanele cu gusturi moderne. Se potriveste foarte bine in spatiul personal precum camera de zi. Este confortabila si ofera aspect estetic incaperii in care este plasata. Contine si o lada pentru depozitare.

Dimensiune exterior: L=195, A=108
Dimensiune extensie: L=190, A=160
Material: cherestea plop, PAL, PFL
Sezut: poliuretan 70mm

1399 RON

Canapea ARIZONA

Acest mobilier confortabil este perfect pentru camera de zi sau pentru birou. Este spatios si ofera confortul pentru trei persoane. Canapeaua este formata din stofa si contine un miez elastic impaslit. Are click-clack si contine o lada pentru depozitare.

Dimensiune exterior: L=220, A=90
Dimensiune extensie: L=192, A=120
Material: cherestea plop, PAL, PFL
Sezut: chinga + miez elastic + poliuretan 20mm

1599 RON

Canapea CONFORT

Acesta canapea este ideal pentru familiile tinere, fiind decorata intr-un stil modern. Este perfecta pentru plasarea in spatiile personale si poate oferi momente placute de relaxare. Contine un miez elastic si este dotata cu lada pentru depozitarea de bunuri. Canapeaua este extensibila, avand astfel o dubla intrebuintare, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Caracteristici: Lungime: 1.95 m; extensie: 1.6 m; culori: diferite culori; materiale: stofa

1499 RON

Canapea BRILLIANT, structura metalica

Canapeaua BRILLIANT ofera un stil modern si o ambianta placuta locuintei tale. Este un model contemporan, realizat din stofa pe cadru metalic. Acest mobilier este dotat cu o lada situata in partea inferioara, pentru depozitare de bunuri. Cu ajutorul celor 3 perne din spatarul canapelei beneficiati de momente de relaxare deosebite. Aceasta canapea este extensibila.

Caracteristici: Lungime: 2.20 m; extensie: 1.60 m; culori: diferite culori; materiale: stofa cu IP

1899 RON

Canapea ROYAL mare

Canapeaua Royal va atrage cu siguranta privirea datorita designului modern. Stofa si imitatie de piele, de asemenea structura este realizata din lemn masiv de inalta calitate. Extensie de trei perne incluse.

Lada de depozitare cu care este prevazuta canapeaua Corina abc, va asigura spatiu pentru lenjerie sau alte obiecte pe care nu le doriti la vedere, dar la care doriti acces usor.

Dimensiune canapea: L=212 l=100 h=74 cm

1599 RON

Canapea LACRIMA

Canapea extensibila realizata pe structura de lemn, plasa de arcuri(relaxa),poliuretan, matlasata, spatiu de depozitare.

Caracteristici: Tapiteria: stofa; dimensiuni: 230 x 110 x 85 cm

1599 RON

Canapea DANA

Canapeaua Dana este perfecta pentru persoanele cu gusturi moderne. Se potriveste foarte bine in spatiul personal precum camera de zi. Este confortabila si ofera aspect estetic incaperii in care este plasata. Canapeaua DANA este dotata cu brat cu ornament de lemn si sistem click-clack, pe arcuri. Contine si o lada pentru depozitare.

Caracteristici: Lungime: 2.23 m; culori: diferite culori; materiale: stofa cu IP

1299 RON

Canapea DARIA

Patul Daria este refugiul perfect dupa o zi obositoare sau intr-o dupa amiaza de weekend. Este format dintr-o saltea de tip relaxa, ofera momente placute de relaxare pentru doua persoane. Pe timp de zi, acest pat poate fi transformat cu usurinta intr-o canapea eleganta, ca in imaginea alaturata. Acest pat este dotat cu o lada pentru depozitare de bunuri.

Caracteristici: 1.95 m; culori: disponibil in diferite culori

1299 RON

Canapea DARIA 1

Canapeaua Daria este perfecta pentru persoanele cu gusturi moderne. Se potriveste foarte bine in spatiul personal precum camera de zi. Este confortabila si ofera aspect estetic incaperii in care este plasata. Contine si o lada pentru depozitare.

Caracteristici: Dimensiune exterior lungime 1.99 m, adancime 1.08 m; Dimensiune extensie lungime 1.90 m, adancime 1.60 m; material: cherestea plop, PAL, PFL; sezut: saltea Relaxa

1299 RON

Canapea DIAMANT

Canapeaua DIAMANT ofera un stil modern si o ambianta placuta locuintei tale. Este un model de actualitate, confectionat din stofa pe un cadru metalic. Acest mobilier este dotat cu lada sub sezut, pentru depozitarea bunurilor. Cele 3 perne care acopera spatarul canapelei iti ofera momente placute de relaxare de un confort deosebit. Aceasta canapea este extensibila.

Caracteristici: Lungime: 2.20 m; extensie: 1.60 m; culori: diferite culori; materiale: stofa cu IP

1899 RON

Canapea DELTA 2l plus

Canapea extensibila pe structura metalica, plasa de arc (relaxa),poliuretan.

Caracteristici: Tapiteria: stofa; dimensiuni: 160 x 102 x 106 cm

2099 RON

Canapea DELTA 3l plus

Canapea extensibila pe structura metalica, plasa de arc (relaxa),poliuretan.

Caracteristici: Tapiteria: stofa; dimensiuni: 185 x 102 x 106 cm

2499 RON

Canapea DELTA

Canapea extensibila realizata pe structura metalica,plasa arcuri(relaxa), poliuretan, matlasata, spatiu de depozitare, ornamente lemn.

Caracteristici: Tapiteria: stofa in combinatie cu piele ecologica; dimensiuni: 210 x 100 x 85 cm

1799 RON

Canapea ECO

Cu un design simplu si un aspect placut, canapeaua eco este perfecta pentru locuinta ta! Este eleganta si ofera confort pentru 3 persoane. Este alcatuita din burete moale, pentru un confort ridicat. Este dotata cu brate de pal in lateral. Este disponibila si in varianta cu bratele imbracate* in stofa. Canapeaua detine o lada de stocare sub sezut.

Caracteristici: Lungime: 220 m (varianta cu brate imbracate: 1.47 m; culori: diferite culori; materiale: stofa, burete, pal

899 RON

Canapea RAFAEL

Sistemul folosit la partea superioara asigura un confort marit, datorita diferitelor pozitii la care il puteti regla. Pe linga designul practic si modern arcurile sinusoidale aflate in componenta sezutului asigura o sedere comoda si relaxanta

Caracteristici: Lungime: 2.25 m; Latime 0.95 m; Inaltime: 1.10 m

2599 RON

Canapea KARAMEL

Acest mobilier este ideal pentru a fi plasat in spatiile personale sau profesionale, precum hol, camera de zi sau birou. Prin forma simpla, eleganta si salteaua de tip relaxa cu care este dotata, ofera un confort deosebit, in orice moment al zilei. Canapeaua contine in partea inferioara o lada pentru depozitare.

Caracteristici: Lungime: 2,20 m; culori: diferite culori; materiale: stofa, imitatie de piele

1599 RON

Canapea MODENA mare

O canapea cu un design atragator si util, fiind conceputa pentru cei ce cauta cofortul unui pat pentru odihna zilnica. Extensia acesteia are dimensiuni cu adevarat generoase fiind special creata pentru a asigura odihna in fiecare noapte. Canapeaua are o structură de metal în combinaţie cu pal, ceea ce constituie o garanţie pentru o durată lungă de utilizare şi o rezistenţă sporita. Este confecţionata din piele ecologică si material textil de înaltă calitate, disponibile în diverse nuanţe de culori.

Dimensiune canapea: L=230 l=100 h=75 cm
Dimensiune extensie: L=190 l=160 cm

1599 RON

Canapea LARA

Acest mobilier este ideal pentru familiile tinere, fiind decorata intr-un stil modern. Este perfecta pentru plasarea in spatiile personale si poate oferi momente placute de relaxare. Contine un miez elastic si este dotata cu lada pentru depozitarea de bunuri. Canapeaua este extensibila, avand astfel o dubla intrebuintare, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Caracteristici: Lungime: 1.95 m; extensie: 1.6 m; culori: diferite culori; materiale: stofa

1299 RON

Canapea MAYA

Aceasta canapea moderna este ideala pentru persoanele tinere. Este placuta la aspect, imbracata in culori vesele si confortabila datorita pernelor moi care tin loc de spatar. Canapeaua este dotata cu o saltea tip relaxa, ideala pentru odihna si a petrece timp alaturi de cei dragi. In plus, detine in partea inferioara o lada pentru depozitare.

Caracteristici: Lungime: 2.3 m; culori: diferite culori; materiale: stofa, burete

1299 RON

Canapea ALEXA

Aceasta canapea iti ofera confortul necesar atat la birou, cat si in propria locuinta. Este eleganta si moderna, si este extensibila. Canapeaua MEDA este disponibila cu bratele imbracate si este alcatuita din saltea cu burete moale care ofera un confort ridicat. Sub sezut, canapeaua are o lada care poate fi folosita pentru depozitare.

Caracteristici: Lungime: 1.41 m; culori: diferite culori; materiale: stofa, burete

999 RON

Canapea ORIENT

Canapea extensibila realizata pe structura metalica,plasa arcuri(relaxa),poliuretan,matlasata,spatiu de depozitare, ornamente lemn.

Caracteristici: Tapiteria stofa in combinatie cu piele ecologica; dimensiuni: 225 x 100 x 90 cm

1999 RON

Canapea SALY mare

Canapeaua Saly poate satisface cu usurinta atat nevoile practice, precum si cele de natura estetica. Este o piesa de mobilier moderna, cu functionalitate pentru sedere, relaxare, dormit si depozitare. Structura este realizata din lemn masiv de inalta calitate. Este o canapea extensibila, prevazuta cu o lada pentru depozitarea lenjeriei. Se extinde cu usurinta, fiind prevazuta cu sistemul de extensie rabatabila.

Tapiteria este realizata din stofa si imitatie de piele. Atunci cand este extinsa, canapeaua Saly ofera un spatiu de dormit foarte generos (190 x 165 cm), asadar poate fi considerata o canapea incapatoare, ce poate inlocui cu succes chiar un pat in care dormim seara de seara.

Caracteristici: Lungime: 1.90 m; Latime: 1.65 m

1599 RON

Canapea CATINCA

Este o canapea moderna, eleganta cu linii drepte. Canapeaua este extensibila, are 2 locuri si lada pentru lenjerie. Aceasta are o structură de metal în combinaţie cu pal, ceea ce constituie o garanţie pentru o durată lungă de utilizare şi o rezistenţă sporita. Este confecţionata din piele ecologică, sau material textil de înaltă calitate, disponibile în diverse nuanţe de culori.

Caracteristici: Lungime: 2.20 m; extensie: 1.4 m; culori: diferite culori; materiale: stofa

1499 RON

Canapea VALAHIA

Acest mobilier este ideal pentru familiile tinere, fiind decorata intr-un stil modern. Este perfecta pentru plasarea in spatiile personale si poate oferi momente placute de relaxare. Contine un miez elastic SALTEA RELAXA Canapeaua este extensibila, avand astfel o dubla intrebuintare, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Caracteristici: Lungime: 2,30 m; extensie: 1.6 m; culori: diferite culori; materiale: stofa

1899 RON

Canapea SALY mare, verde

Canapeaua Saly este confortabila si excelenta atat pentru spatiile personale precum hol sau camera de zi, cat si pentru spatiile profesionale. Canapeaua ofera confort pentru 3persoane si este similara cu un fotoliu triplu. Este confectionata din stofa rezistenta pe miez elastic. In partea inferioara, c anapeaua are o lada pentru depozitare.

1499 RON

Canapea CORINA

Canapeaua Corina este o canapea rezistenta de 3 locuri, realizata pe structura de metal, ideala pentru living. Extinderea canapelei se realizeaza prin culisarea sezutului. Canapeaua este prevazuta cu lada pentru depozitare. Canapeaua are o structură de metal în combinaţie cu pal, ceea ce constituie o garanţie pentru o durată lungă de utilizare şi o rezistenţă sporita. Este confecţionata din piele ecologică, sau material textil de înaltă calitate, disponibile în diverse nuanţe de culori.

Dimensiune canapea: L=210 l=100 h=75 cm
Dimensiune extensie: L=190 l=140 cm

1399 RON

Canapea DORA rosie

Canapea extensibila pe structura de lemn, clic-clac, poliuretan, matlasata. Produsul este disponibil doar la comanda.

Caracteristici: Tapiteria de stofa in combinatie cu piele ecologica. Dimensiuni: 220 x 90 x 90 cm

1199 RON

Canapea DORA gri


1199 RON

Canapea VIO Eco

Canapeaua vio este perfecta pentru persoanele cu gusturi moderne. Se potriveste foarte bine in spatiul personal precum camera de zi. Este confortabila si ofera aspect estetic incaperii in care este plasata. Contine si o lada pentru depozitare. Pernele sunt incluse in pret.

Caracteristici: Lungime: 2.23 m; culori: diferite culori; materiale: stofa cu IP

1099 RON

Canapea ROYAL mica


1499 RON

Canapea TATIANA


1499 RON

Canapea VLAD mov

Aceasta canapea moderna este ideala pentru persoanele tinere. Este placuta la aspect, imbracata in culori vesele si confortabila datorita pernelor moi care tin loc de spatar. Canapeaua este dotata cu o saltea tip relaxa, ideala pentru odihna si a petrece timp alaturi de cei dragi. In plus, detine in partea inferioara o lada pentru depozitare.

Caracteristici: Lungime: 2.20 m; culori: diferite culori; materiale: stofa, burete

1299 RON

Canapea VLAD


1199 RON

Canapea VLAD fara ornament


1299 RON

Canapea BIANCA


1599 RON

Canapea MARA


1399 RON

Canapea LOTUS


1499 RON

Canapele cu fotolii

CUNIGHER

Setul Cunigher vine cu un design deosebit al bratelor, datorita ornamentelor din MDF ce sunt usor de asortat cu mobilierul dumneavoastra. De asemenea extensia solida a acesteia vă oferă spaţiu pentru dormit suficient pentru doua persoane, iar sezutul si spatarul executate din plasa de arcuri (tip relaxa) asigura un confort sporit si un plus de rezistenta.

Canapeaua are o structură de fag în combinaţie cu pal, ceea ce constituie o garanţie pentru o durată lungă de utilizare şi o rezistenţă sporita. Este confecţionata din piele ecologică si material textil de foarte buna calitate, disponibile în diverse nuanţe de culori.

Dimensiune canapea: L=225 l=100 h=75 cm
Dimensiune extensie: L=190 l=140 cm

2199 RON

VLAD

Petrece-ti timpul liber si relaxeaza-te cu ajutorul holului VLAD! Corpurile de mobilier care il alcatuiesc iti vor infrumuseta cu siguranta locuinta prin eleganta lor.

Canapeaua din componenta holulul este foarte confortabila, fiind de tip relaxa. Fiecare corp are in dotare perne de spate, pentru un confort ridicat.

Este disponibil in diferite culori. Disponibil la comanda!

2500 RON

VALAHIA

Moderna si stilata, cu design ce confera un plus de eleganta orcarei incaperi. Pe lângă toate acestea, arcurile sinusoidale aflate in componenta sezutului asigură o şedere comodă si relaxata.

Extensia acesteia vă oferă spaţiu pentru dormit suficient pentru doua persoane.Canapeaua are o structură de metal în combinaţie cu pal, ceea ce constituie o garanţie pentru o durată lungă de utilizare şi o rezistenţă sporita. Este confecţionata din piele ecologică, sau material textil de înaltă calitate, disponibile în diverse nuanţe de culori.

Dimensiune canapea: L=230 l=95 h=75 cm
Dimensiune extensie: L=190 l=130 cm

2999 RON

MARA

Un set cu un design atragator si util, fiind conceputa pentru cei ce cauta cofortul unui pat pentru odihna zilnica. Extensia acesteia are dimensiuni cu adevarat generoase fiind special creata pentru a asigura odihna in fiecare noapte.

Canapeaua are o structură de metal în combinaţie cu pal, ceea ce constituie o garanţie pentru o durată lungă de utilizare şi o rezistenţă sporita. Este confecţionata din piele ecologică si material textil de înaltă calitate, disponibile în diverse nuanţe de culori.

Dimensiune canapea: L=230 l=100 h=75 cm
Dimensiune extensie: L=190 l=160 cm

2500 RON

LIUBA

Setul Liuba vine cu un design deosebit al bratelor, datorita ornamentelor din MDF ce sunt usor de asortat cu mobilierul dumneavoastra. De asemenea extensia solida a acesteia vă oferă spaţiu pentru dormit suficient pentru doua persoane, iar sezutul si spatarul executate din plasa de arcuri (tip relaxa) asigura un confort sporit si un plus de rezistenta.

Canapeaua are o structură de metal, ceea ce constituie o garanţie pentru o durată lungă de utilizare şi o rezistenţă sporita. Este confecţionata din piele ecologică si material textil de foarte buna calitate, disponibile în diverse nuanţe de culori. Fotoliile sunt extensibile.

2800 RON

Fotolii fixe si extensibile

Fotoliu pat ALEXA

Fotoliu pat Alexa disponibil la comanda Fotoliul este de o eleganta deosebita si ofera confort ridicat prin dotarea sa cu perna de sezut si de spate pe baza de burete. Acest fotoliu are ladita pentru depozitare.

Dimensiune exterior: L=95, A=92
Dimensiune extensie: L=65, A=190
Material: cherestea plop, PAL, PFL
Sezut: poliuretan 70mm

699 RON

Fotoliu pat CENZIANA

Fotoliu pat Cenziana disponibil la comanda diferite dimensiuni si culori, nu contine lada de depozitare.

Dimensiune exterior: L=90, A=83
Material: cherestea plop, PAL, PFL
Sezut: miez elastic + poliuretan 20mm

650 RON

Fotoliu pat DELTA

Acest mobilier este elegant si placut ca aspect, infrumusetand orice incapere in care este plasat. Fotoliul Delta este dotat cu saltea de tip relaxa, pentru momente placute de odihna. In plus, functia sa de extensibilitate il transforma intr-un pat confortabil in cateva secunde.

1299 RON

Coltare

Coltar LIUBA

Stim că magia clipelor petrecute alături de cei dragi nu poate fi măsurată așa că am găsit formula ideală pentru a contribui la înfăptuirea lor: confort și dimensiuni generoase asamblate cu grijă într-un design modern. Realizat pe structură din lemn de fag. Șezutul și extensia este poliuretan. Faceți economie de spațiu folosind lada pentru lenjerie

Caracteristici: Dimensiuni L=250 l=150 h80 cm; extensie: 220 x 150 cm

1899 RON

Coltar CATINCA

Se identifica printr-o ergonomie superioara si printr-un stil dinamic, acestea imbinate cu eleganta si materiale de cea mai buna calitate. Pentru confortul dumneavoastra coltarul Nicole este prevazuta cu sisteme de reglare independente ale spatarului in doua trepte pentru un confort sporit. Extensia acestuia vă oferă spaţiu pentru dormit suficient pentru doua persoane. Coltarul are o structură de metal în combinaţie cu pal, ceea ce constituie o garanţie pentru o durată lungă de utilizare şi o rezistenţă sporita. Este confecţionat din piele ecologică si material textil de înaltă calitate, disponibile în diverse nuanţe de culori.

Dimensiune coltar: L=270 l=190 h=85 cm
Dimensiune extensie: L=225 l=160 cm

2199 RON

Coltar VALAHIA

Daca esti o persoana cu gusturi moderne si in cautare de experiente noi, coltarul VALAHIA este pentru tine! Acest mobilier este ideal pentru tineri si ofera un plus de frumusete incaperii in care este plasat. Coltarul contine saltea de tip relaxa, pentru a te ajuta sa profiti de odihna zilnica necesara.

Caracteristici: Lungime: 2.6 m; latime: 1.9 m; culori: diferite culori

2299 RON

Coltar ARIZONA

Coltar extensibil pe structura de lemn, plasa de arc(relaxa),poliuretan,spatiu de depozitare. Produsul este disponibil doar la comanda.

Caracteristici: Tapiteria de stofa, piele ecologica. Dimensiuni: 240 x 160 x 90 cm

1999 RON

Coltar MARIA

Coltar extensibil pe structura de lemn, plasa de arc(relaxa), poliuretan, spatiu de depozitare. Produsul este disponibil doar la comanda.

Caracteristici: Tapiteria de stofa, piele ecologica. Dimensiuni: 310 x 160 x 90 cm

2599 RON

Coltar MAIA

Coltarul MAIA este de o eleganta deosebita, fiind un model modern si spatios. Coltarul are capacitate de 6 locuri, oferind confortul necesar intregii familii. Este dotat cu saltea de tip relaxa, pentru momente placute de odihna.

Dimensiune coltar: L=240 l=160 h=76 cm
Dimensiune extensie: L=208 l=146 cm

1799 RON

Coltar ORIENT

Un excelent raport calitate pret intr-o canapea extensibila, functionala, cu lada pentru depozitare. Structura din lemn masiv de fag, bine uscat; baza din poliuretan de inalta densitate, cu un grad mare deelasticitate; stofa de cea mai buna calitate, rezistenta la traffic intens.

Dimensiuni: 285 x 215 x 97 cm

2200 RON

Coltar VLAD

Canapea extensibila, cu un grad ridicat de confort datorat noii structuri de arcuri sinusoidale, cu lada pentru depozitare. Structura din lemn masiv de fag, bine uscat; baza din arcuri sinusoidale, foarte elastic si foarte rezistente; poliuretan de inalta densitate, cu un grad mare de elasticitate; stofa de cea mai buna calitate, rezistenta la traffic intens

Dimensiuni L=238 l=150 h76 cm; extensie: 208 x 146 cm

1499 RON

Coltar VISCENT

2499 RON

Coltar SILVER

2499 RON
Produsele noastre

Mobila de bucatarie   |   Mobila de dormitor si paturi   |   Saltele ortopedice   |   Canapele, fotolii si coltare   |   Mobila de sufragerie, living si biblioteci   |   Mese si scaune   |   Mobila camera de tineret   |   Mobila de birou   |   Sifoniere, dulapuri, comode TV, cuiere

Casa Mobilei va ofera acum posibilitatea sa cumparati mobila pe care o doriti si in rate.
Pentru informatii suplimentare privind acordarea creditului clic aici.
Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0735 - 496 472.

Casa Mobilei livreaza mobila doar in judetul Brasov.

Atentie! Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Preturile contin TVA.